Produs nou

Nordic led cristal lampă de masă lampara escritorio violet dormitor lămpi lampă clară pc lampa de masa camera de zi dormitor

999 Produse

459.15lei

-20%

573.96lei

Adauga la lista de dorinte

Fotografiere

Imaginile de lămpi și felinare vândute sunt luate în natură.Din cauza diferențelor de echipamente fotografice, tehnologie, unghiul, lumina și calculator ecran, unele diferențe de culoare pot fi cauzate.Te rog nu accepta diferenta de culoare problemă a părinților de a cumpăra cu atenție, pentru acest tip de tranzacție în care litigiile nu pot fi folosite ca motiv pentru a reveni, vă rugăm să înțelegeți"

timpul de livrare

Cumpărătorul va livra produsele în termen de 48 de ore după efectuarea plății.Circumstanțe speciale (sarbatori legale / produse personalizate / din stoc de produse populare, etc.) va cauza o întârziere în livrare.Prin urmare, vă rugăm să consultați personalul nostru de vânzări înainte de fotografiere pentru a vedea dacă produsele sunt disponibile, astfel încât să nu întârzie dumneavoastră de decorare perioadă.Vă mulțumesc"

Deteriorat Reemitere

Deși ambalajul produselor noastre este foarte puternică, datorită livrarea către un terț pentru distanțe lungi de transport și de distribuție, există un anumit risc.Este inevitabil pentru a stoarce lămpi, mai ales abajururi din sticlă produse.Dacă găsiți că abajur sau accesorii sunt deteriorate atunci când primiți mărfurilor, vă rugăm să ne contactați imediat și să ofere fotografii ale pieselor deteriorate.Va vom trimite bune accesorii pentru tine de a exprima. (vă rugăm să nu refuză să semneze)"

Ne va fi responsabil pentru serviciile si produsele noastre.Noi vă va oferi un răspuns satisfăcător la orice rezonabil problema.Dacă există o problemă, suntem dispuși să-l rezolve.

Dacă există mai mult calm, onestitate și toleranță între ele, încercați să vă gândiți într-o poziție diferită și cred că orice problemă va fi rezolvată cu ușurință.

Sursă de lumină descriere

Toate lămpile nu conțin sursă de lumină.Dacă aveți nevoie de sursă de lumină, vă rugăm să contactați serviciul clienți pentru a compensa diferența de preț.

Vă rugăm să verificați culoarea de lumini față

De transport de marfă descriere

Cumpărătorul poate alege două metode de plată: plata în avans sau retragere.O: plată în avans înseamnă că după ce cumpărătorul și vânzătorul au determinat poștale, cumparatorul plateste primele poștale la fabrica noastră, care vor fi colectate și plătite pentru compania expres de fabrica noastra.B: cumpărătorul plătește compania expres direct atunci când bunurile sunt livrate.

Metoda de plata & nbsp;

Recomand Alipay tranzacție.Sigur siguri.Utilizatorii care nu pot folosi Alipay pot contacta banca noastră de remitențe.

Instrucțiunile de transport

Există două moduri de a livra bunuri: logistică și curierat expres

O: avantajul de logistica este că transportul este ieftin, dar dezavantajele sunt că timpul este un pic mai lent și trebuie să te duci la curtea de marfă pentru a ridica bunurile.După sosirea mărfurilor, cumpărătorul va informa prin telefon, cere cumpărătorului de a cere pentru adresa de livrare și numărul de telefon, și apoi să ia cartea de IDENTITATE a receptorului de a ridica bunurile.

B: avantajul de livrare expres este că viteza de transport este rapida si livrare door-to-door.Dezavantajul este că marfă este relativ scump.Deci, dacă livrarea nu este urgent, este recomandată în general pentru a trimite logistică.Livrare expres în principiu (în cazul în care domeniul de aplicare de livrare I)"

Timpul de transport

Următorul așa-numitul timp de transport se referă numai la normal timp de sosire după livrare.Cu toate acestea, din cauza unui număr foarte mic de accidente neprevăzute, întârzierile pot apărea ocazional.În acest caz, noi promitem să coopereze pe deplin cu ancheta, follow-up și îndemnând, dar nu putem garanta complet.Cumpărătorul nu poate lua ca baza de rău comentarii și reclamații.

Express de livrare: în termen de 5 zile, în orașele de mai sus la nivel de județ; 5-7 zile în zone rurale sau sate. (câteva zone foarte posibil să nu mai vorbim door-to-door de livrare)"

Logistica: Central / provincii din sud: 1-3 zile pentru livrare directă; 5 zile pentru zone de tranzit.

Nord / Vest Provincii: 5-7 zile pentru acces direct; 7-10 zile pentru zone de tranzit.

Dacă nu ați primit bunurile mai mult de 8 zile de la livrare, vă rugăm să ne contactați în timp util pentru anchetă și follow-up

Service post-vânzare

& nbsp; & nbsp; ne promite: garanție de doi ani.De la data achiziționării, produsul poate obține garanție de doi ani de serviciu (cu excepția sursă de lumină) în caz de defecțiune electrică în condiții de utilizare normală.Domeniul de aplicare de garanție este limitată la repararea sau înlocuirea defecte accesorii"

Service în garanție nu este disponibilă în următoarele situații: & nbsp; A. daune cauzate de utilizarea necorespunzătoare sau instalarea sursei de alimentare; B.daunele cauzate de utilizarea necorespunzătoare sau improprie reparație sau modificare. &Prejudiciul cauzat prin incorect sau neglijent utilizarea necorespunzătoare accesorii. &Daune cauzate de alte accidente"

Corp de iluminat de instalare

Sfaturi cald: lămpi sunt produse electrice, în scopul de a asigura siguranța, vă rugăm să angajăm electricieni profesionale pentru a ghida instalarea de lămpi și felinare!

Contact & nbsp;

Tel: 0760-87822075 sau 13531867635 (Notă:)

 • Plug Type: EU
 • Corpul Material: Bambus
 • Origine: NC(de Origine)
 • Caracteristici: 1
 • Numărul De Model: 1
 • Stil: Modern
 • Tip Comutator: Comutator Buton
 • Finisaj: fier
 • Tipul De Bază: NICI unul
 • Material: Bambus & Lemn
 • Sursa De Lumina: ASCUNS
 • Garanție: 1
 • Certificare: LVD
 • Tensiune: 220V
 • Nume De Brand: DEEVOLPO
 • Umbra Tip: fier
 • Este Dispozitiv Inteligent: No
 • Este Estompat: No
 • Sursa De Alimentare: AC
 • Este De Becuri Incluse: Da

Etichete: plad rochii, plafon radio, cuptor termos, salopetă an, sigilat șosete, kit dentiste, lego inveterat, plastic hunt, cutie de dragoste amuzante.

Scrie o recenzie

Nordic led cristal lampă de masă lampara escritorio violet dormitor lămpi lampă clară pc lampa de masa camera de zi dormitor

Nordic led cristal lampă de masă lampara escritorio violet dormitor lămpi lampă clară pc lampa de masa camera de zi dormitor

Scrie o recenzie

Produse similare